Close search

Хумус със зелени маслини здравословноApple

3.0
от общо 127 гласа
Време: 10
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 Бяло вино

Хумус със зелени маслини photo-credit Вкусен домашно приготвен хумус със зелени маслини

Начин на приготвяне

1. В дълбока купа слагаме сварения нахут. Може да ползваме и сварен от консерва. Отделяме 2 супени лъжици от целите зърна нахут.

2. Добавяме подправките, счуканите скилидки чесън и започваме да пасираме с пасатора, като на тънка струйка наливаме зехтина, със сока на прясно изцедения лимон.

3. Пасираме до хомогенна смес. Добавяме целите зърна сварен нахут и разбъркваме. Нарязваме зелените маслини на кръгчета. Сервираме в купички, като декорираме с маслините и поливаме с малко зехтин и поръсваме с копър и стръкче розмарин.

1 Коментар

  1. Small
    toca si esarfa absolvire

    While you’re any of the lucky enough choices, it comes evidently, while capture the fancy of the particular coveted by ly folks other useful you you meet may possibly well have hard times this particular problem. pre owned awnings toca si esarfa absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност