Close search

Фарфале с печен доматен сос

3.0
от общо 127 гласа
Време: 25
Ниво: лесно
Порции: 5
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Фарфале с печен доматен сос photo-credit Вкусна паста с печен доматен сос

Продукти

Начин на приготвяне

1. На дъното на тавичка слагаме зехтин, нарязаните на шайби пресни домати и нарязани на парченца сушени домати. Добавяме скилидките чесън, нарязани на дължина, подправките и доматения сос. Слагаме в загрята фурна на 200 градуса, докато сместта започне да се сгъстява и се получи лек загар по краищата на тавичката.

2. Сваряваме пастата в подсолена вода, според указанията и я прецеждаме.

3. Когато сосът е изпечен, добавяме прецедената паста разбъркваме добре. Добавяме нарязаната на парчета моцарела. Сервираме с настърган кашкавал и пресен босилек.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност