Бонбони "Рафаело" с рикота и мед
Ниво: лесно
Порции: 30
Продукти
- 4 с.л. кокосови стърготини за овалване
- 50 гр кокосови стърготини
- 30 бр цели белени бадеми
- 400 гр меко сирене рикота
- 40 гр мед
- 40 гр масло
Начин на приготвяне
1. Разтапяме маслото на слаб огън, сваляме от котлона и добавяме медът.
2. Изчакваме да се охлади и добавяме рикотата и кокосовите стърготини. Слагаме в хладилник за около 2 часа, за да стегне.
3. С малка лъжичка загребваме и оформяме топчета, като в центъра на всяко слагаме цял белен бадем. Овалваме бонбоните в останалите кокосови стърготини.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook