Ароматни свински котлети
Продукти
- 2 г кориандър
- 2 г кимион
- 2 г майорана
- 2 г розмарин
- 2 склидки чесън
- 2 г бял пипер
- 2 г черен пипер
- 80 мл соев сос
- 6 броя свински пържоли (котлет)
Начин на приготвяне
- Чесънът се пресова и се разбърква със соевия сос.
- Добавят се ароматните подправки.
- С така приготвената смес се намазват пържолите (котлети) и се оставят да се мариноват за 80 минути.
- Всеки котлет се запича на скара или оребрен тиган, след което се загръща в алуминиево фолио (2-3 слоя).
- Внимава се да не се разкъса от костта.
- Фурната се загрява на 220 градуса.
- Пикантните свински котлети се пекат 45-50 минути.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook