Продукти
-
2
г
кориандър
-
2
г
кимион
-
2
г
майорана
-
2
г
розмарин
-
2
склидки
чесън
-
2
г
бял пипер
-
2
г
черен пипер
-
80
мл
соев сос
-
6
броя
свински пържоли
(котлет)
Начин на приготвяне
- Чесънът се пресова и се разбърква със соевия сос.
- Добавят се ароматните подправки.
- С така приготвената смес се намазват пържолите (котлети) и се оставят да се мариноват за 80 минути.
- Всеки котлет се запича на скара или оребрен тиган, след което се загръща в алуминиево фолио (2-3 слоя).
- Внимава се да не се разкъса от костта.
- Фурната се загрява на 220 градуса.
- Пикантните свински котлети се пекат 45-50 минути.