Зелена салата с рукола и риба тон
Продукти
- 2 чушки печени
- 1 глава лук
- 30 гр. маслини
- 1 яйце сварено
- 1 краставица
- 1 домат
- 100 гр. риба тон от консерва
- 1 зелена салата
- зехтин
- сол
- 1 шепа рукола
- 30 гр. сирене "пармезан"
- балсамов оцет
Начин на приготвяне
- Зелената салата и руколата измиваме и оставяме в гевгир да се отцедят от водата.
- След това, в голяма купа накъсваме зелената салата на едро, руколата оставяме на цели листенца.
- Нарязваме домата, краставицата, лука и чушките.
- Смесваме всички продукти и разбъркваме.
- Добавяме рибата, пармезана, зехтин, оцет и сол на вкус. Отново разбъркваме.
- Нарязваме яйцето върху салатата и сервираме.
Доматени "очички"
Измиваме и нарязваме домата и маслината през средата на две. През средата на парченцата от маслината ...
Плодова салата с киви
Почистваме кивитата и ги нарязваме. Обелваме банана и го нарязваме на кръгчета. Почистваме и нарязвам...
2 Коментара
страхотна рецепта!