Продукти
-
2
чушки
печени
-
1
глава
лук
-
30
гр.
маслини
-
1
яйце
сварено
-
1
краставица
-
1
домат
-
100
гр.
риба тон
от консерва
-
1
зелена салата
-
зехтин
-
сол
-
1
шепа
рукола
-
30
гр.
сирене "пармезан"
-
балсамов оцет
Начин на приготвяне
- Зелената салата и руколата измиваме и оставяме в гевгир да се отцедят от водата.
- След това, в голяма купа накъсваме зелената салата на едро, руколата оставяме на цели листенца.
- Нарязваме домата, краставицата, лука и чушките.
- Смесваме всички продукти и разбъркваме.
- Добавяме рибата, пармезана, зехтин, оцет и сол на вкус. Отново разбъркваме.
- Нарязваме яйцето върху салатата и сервираме.