Запечени картофи с розмарин
Продукти
- 10 г сол
- 5 г бял пипер
- 5 г червен пипер
- 3 скилидки чесън
- 10 г розмарин
- 30 г масло
- 500 г пресени картофи
Начин на приготвяне
- Измиваме картофите много добре без да ги белим, ако са много големи ги прерязваме на половина.
- Нарязваме розмарина на ситно.
- Овкусяваме картофите със ситно нарязания розмарин, чесъна, червения пипер, белия пипер и солта.
- Добавяме малко вода на дъното на тавата и печем в предварително загрята на 180-190 градуса фурна, до златист цвят.
- След изпичането доовкусяваме с маслото. Сервираме.
Сафрид темпура
В купа смесваме брашното, нишестето, бакпулвера, захарта, солта, белия пипер и настъргания джинджър.К...
Телешко бон филе с билки
Обезципяваме телешкото филе, след което го насоляваме със сол и черен пипер.Поставяме го на скарата и...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook