Японска червена супа с водка
Продукти
- 1 с.л. пресен босилек
- черен пипер
- 1 с.л. захар
- 600 мл доматен сок
- 600 мл пилешки бульон
- 1 глава лук
- 2 скилидки чесън
- 3 червени чушки
- 4 с.л. сметана
- 2 с.л. соев сос лайт
- 2 с.л. водка
- 1 домат
Начин на приготвяне
1. Слагаме чушките, чесъна, лука, бульона, доматения сок, захарта и соевия сос в тиган и оставете течността да заври.
2. Намаляваме температурата на котлона, покриваме тенджерата с капак и готвим 15-20 минути на слаб огън. Пасираме супата като я подправяме с черния пипер, босилека и водката.
3. Сервираме супата топла, украсена с лъжица сметана, резенче домат и листенца босилек.
Пълнозърнести спагети "Карбонара"
1. Запържваме съвсем леко смачканите скилидки чесън...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook