Тосканска супа
от общо
126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Ракия
Продукти
- 50 мл течна сметана
- 1 пак. пилешки бульон
- 1 литър ю вода
- 2 чаши нарязано зеле кейл
- 3 скилидки чесън
- 6 резена бекон
- 1 глава лук
- 2 средни картофа
- 150 гр сурова пикантна наденица
Начин на приготвяне
1. Обелваме наденицата и я нарязваме на парченца. Задушаваме ситно нарязания лук и добавяме наденицата.
2. Добавяме бекона и намаляваме огъня на средна степен. Добавяме ситно нарязания чесън, бульона, водата и ситно нарязаните картофи.
3. Оставяме да къкри на ниска температура около 15 мин. Добавяме ситно нарязаното зеле и варим още 5 мин, Накрая добавяме и готварската сметана. Сервираме ястието топло.
Италианска сватбена супа
1. В средно голяма купа разбъркваме каймата, яйцето, галета, пармезан, босилек и лук на прах2. Оформя...
Равиоли Болонезе ала Джейми Оливър
1. Разбиваме само жълтъците и брашното, добавяме зе...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook