Продукти
-
50
мл течна
сметана
-
1
пак.
пилешки бульон
-
1 литър ю вода
-
2
чаши нарязано
зеле кейл
-
3
скилидки
чесън
-
6
резена
бекон
-
1
глава
лук
-
2
средни
картофа
-
150
гр
сурова пикантна наденица
Начин на приготвяне
1. Обелваме наденицата и я нарязваме на парченца. Задушаваме ситно нарязания лук и добавяме наденицата.
2. Добавяме бекона и намаляваме огъня на средна степен. Добавяме ситно нарязания чесън, бульона, водата и ситно нарязаните картофи.
3. Оставяме да къкри на ниска температура около 15 мин. Добавяме ситно нарязаното зеле и варим още 5 мин, Накрая добавяме и готварската сметана. Сервираме ястието топло.