Тосканска супа
Ниво: лесно
Порции: 4
Продукти
- 50 мл течна сметана
- 1 пак. пилешки бульон
- 1 литър ю вода
- 2 чаши нарязано зеле кейл
- 3 скилидки чесън
- 6 резена бекон
- 1 глава лук
- 2 средни картофа
- 150 гр сурова пикантна наденица
Начин на приготвяне
1. Обелваме наденицата и я нарязваме на парченца. Задушаваме ситно нарязания лук и добавяме наденицата.
2. Добавяме бекона и намаляваме огъня на средна степен. Добавяме ситно нарязания чесън, бульона, водата и ситно нарязаните картофи.
3. Оставяме да къкри на ниска температура около 15 мин. Добавяме ситно нарязаното зеле и варим още 5 мин, Накрая добавяме и готварската сметана. Сервираме ястието топло.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook