Телешко Black Angus със зеленчуци на тиган здравословно
от общо
127 гласа
Време: 135
Ниво: лесно
Порции: 2
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- черен пипер
- опушена сол
- олио
- риган
- щипка къри
- 1 стрък праз лук
- 100 г рукола
- 2 червени чушки
- 400 гр телешко от шол black angus
Начин на приготвяне
1. Нарязваме месото на жулиени и го мариноваме за около 2 часа в олио и подправките.
2. Нарязваме на лентички чушките и праз лука и ги посоляваме и мариноваме за кратко в малко олио с подправките.
3. Загряваме тиган и запичаме жулиените за около 3-4 минути. След тях слагаме и зеленчуците и ги запичаме леко, но да останат хрупкави. По желание може да добавим малко соев сос към тях накрая.
4. Сервираме с рукола и чаша червено вино.
Хумус със зелени маслини
1. В дълбока купа слагаме сварения нахут. Може да ползваме и сварен от консерва. Отделяме 2 супени лъ...
Микс от печени зеленчуци
1. Обелваме и сваряваме за 10 мин. картофите в подсолена вода. Оставяме ги цели, не е необходимо да с...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook