Close search

Телешко Black Angus със зеленчуци на тиган здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

3.0
от общо 127 гласа
Време: 135
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Телешко Black Angus със зеленчуци на тиган photo-credit Ароматно телешко на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото на жулиени и го мариноваме за около 2 часа в олио и подправките.

2. Нарязваме на лентички чушките и праз лука и ги посоляваме и мариноваме за кратко в малко олио с подправките.

3. Загряваме тиган и запичаме жулиените за около 3-4 минути. След тях слагаме и зеленчуците и ги запичаме леко, но да останат хрупкави. По желание може да добавим малко соев сос към тях накрая.

4. Сервираме с рукола и чаша червено вино.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност