Талиатели с гъби и сушени домати
Продукти
- сол на вкус
- 2 скилидки чесън , накълцани на ситно
- 120 г сушени домати
- 300 г гъби , нарязани на едро
- 2 с.л. зехтин
- 350 г талиатели
- черен пипер на вкус
- 1 ч.ч. вода
- 1 с.л. масло
Начин на приготвяне
- Сваряваме талиателите според инструкциите на опаковката, до полуготовност и ги отцеждаме.
- Междувременно нарязваме и запържваме гъбите заедно с чесъна, в зехтина, до омекване, за около 6-7 минути.
- Добавяме водата и овкусяваме със сол и черен пипер.
- Оставяме сосът да къкри, докато се изпари половината течност. Добавяме талиателите, сушените домати и маслото, и разбъркваме.
- Сервираме ястието веднага.
Салата от домати със сирена фета и спанак
Измиваме и нарязваме доматите и спанака. Поставяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook