Пълнени яйца с бекон и зелен лук
Продукти
- 5 яйца сварени
- 250 г крема сирене
- 1 с.л. горчица
- 10 г масло
- 0,5 връзка зелен лук
- 80 г бекон , пържен
- червен пипер
Начин на приготвяне
- Обелваме яйцата и ги разрязваме на две половинки.
- Изваждаме жълтъците и ги намачкваме с вилица, заедно с крема сиренето, масло и горчицата. По желание, може да добавим и сол на вкус.
- С така получената смес напълваме в кошничките от белтъците.
- Преди сервиране, поръсваме ситно нарязаният зелен лук, бекон и червения пипер.
Солен кекс с наденица
Разбиваме яйцата с миксер и към тях добавяме натрошеното сирене и сметаната. Разбиваме отново сместа ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook