Свинско бон филе на скара
Продукти
- 1 с.л. лимонова кора настъргана
- 1 с.л. лук нарязан на ситно
- 2 скилидки чесън нарязани на ситно
- 2 стръка розмарин
- 1 ч.л. пипер шарен
- 2 с.л. оцет балсамов
- 1 ч.л. горчица пълнозърнеста
- 6 с.л. зехтин
- 2 свински бонфилета
100 г съдържат:
- 200 калории
- 10 г мазнини
- 20 г протеини
- 2 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Смесваме зехтина, горчицата, чесъна, лука, оцета, лимоновата кора и пипера.
- Намазваме добре филетата със сместа, поръсваме ги отвсякъде с целите листа розмарин и леко ги посоляваме. Оставяме ги да постоят поне 4 часа в хладилник.
- Печем месото на скара или барбекю.
- Сервираме горещо с гарнитура по желание (картофи, гъби, царевица).
Пилешко филе на скара
Правим "суха" марината, смесвайки горичцата, олиото, нарязания на ситно джоджен, лимоновия сок, пресо...
Кюфтета на скара
Слагаме каймата в голяма купа и я размесваме с дребно нарязания лук и магданоз.След това я овкусяваме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook