Свински вратни пържоли с кашкавал
Продукти
- черен пипер
- 60 г сирене ементал , настъргано или кашкавал
- сол
- 2 с.л. зехтин
- 4 свински пържоли от врат
Начин на приготвяне
- Свинските пържоли се посоляват и се подправят с черен пипер.
- Напръскват се със зехтин и се покриват с фолио.
- Начукват се с дървено чукче.
- В тиган се поставят 2 с.л. зехтин и се загрява на среден огън.
- Пържолите се запичат от двете страни.
- След това се поръсват с настъргания Ементал и се поставят във фурна докато сиренето се запече леко.
- Свинските пържоли с Ементал се поднасят горещи гарнирани с картофено пюре и малко песто по желание.
Катък с печени чушки
Киселото мляко се изцежда. Към киселото мляко се добавя натрошеното сирене. Пиперът се нарязва наситн...
Филе от риба на скара
Филето се поръсва с млякото, оцета, черен пипер и сол и се оставя да престои 1 час. След това се пота...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook