Свински пържоли
Продукти
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 5 свински пържоли
- за маринатата:
- 2 с.л. червено вино
- 25 г мед
- 25 г горчица
- 50 мл. соев сос
100 г съдържат:
- 200 калории
- 13 г мазнини
- 20 г протеини
- 4 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Измиваме и нaчукваме пържолите с дървен чук, за да се изтънят, след което правим разрези с остър нож диагонално. Подправяме ги със сол и черен пипер на вкус.
- Приготвяме маринатата, като в купичка смесваме и разбъркваме добре горчицата, меда, соевият сос и виното.
- Намазваме добре пържолите с маринатата и ги оставяме в нея за 12 часа в хладилник.
- След това ги вадим и печем на барбекю, скара или тиган от двете страни по няколко минути (около 3-4 на страна).
- Сервираме горещи.
Салата с пресен лук
Измиваме краставицата и я нарязваме на кръгчета.Измиваме и нарязваме на ситно зеленият лук.Почистваме...
Салата от три зеленчука
Измиваме и нарязваме доматите и краставиците.Почистваме и нарязваме лука.Смесваме всички зеленчуци в ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook