Стек от риба тон
от общо
126 глас
Време: 15
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Взимаме голям стек от риба тон. Подсушаваме го с кухненска хартиена кърпа.
2. Посоляваме и овкусяваме с черен пипер и намазваме с олио.
3. На горещ оребрен тиган печем стека по 3 до 5 минути от всяка страна (в зависимост от силата на котлона), печем до златисто.
4. Сервираме с гарнитура по желание - зелена салата, картофена салата и др.
Питки с масло
1. Пресяваме брашното и правим кладенче. Слагаме в него маята, солта и захарта. Започваме да наливаме...
Лесен ябълков сладкиш
1. Обелваме и нарязваме ябълките на резенчета. Поръсваме ги с кафявата захар и канелата и сока на пол...
1 Коментар
Wow! That looks yummy. Thanks for sharing! www.fordofcolumbiacity.com/