Close search

Стек от риба тон

5.0
от общо 126 глас
Време: 15
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Стек от риба тон photo-credit Вкусен и лесен за приготвяне стек от риба тон

Начин на приготвяне

1. Взимаме голям стек от риба тон. Подсушаваме го с кухненска хартиена кърпа.

2. Посоляваме и овкусяваме с черен пипер и намазваме с олио.

3. На горещ оребрен тиган печем стека по 3 до 5 минути от всяка страна (в зависимост от силата на котлона), печем до златисто.

4. Сервираме с гарнитура по желание - зелена салата, картофена салата и др.

1 Коментар

  1. Small
    Angel17

    Wow! That looks yummy. Thanks for sharing! www.fordofcolumbiacity.com/

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност