Синьо реване
Продукти
Начин на приготвяне
- Пресяваме брашното с бакпулвера. Разбиваме яйцата и захарта, докато се разтопи и прибавяме постепенно брашното. Добавяме боята. Разбиваме хубаво сместа, да поеме повече въздух.
- Печем на 180 градуса в предварително загрята фурна. С шишче проверяваме дали е изпечен, не трябва да полепва по него.
- За сиропа - варим сироп от водата и захарта, като оставяме водата да се редуцира до към 2 чаши или малко по-малко, на око. Сиропът трябва да се посгъсти. Накрая добавяме ванилията.
- Като поизстине блата го сиропираме.
- Разрязваме на ромбчета или във форма по желание, и гарнираме със сметана.
Крем супа от царевица
В маслото запържваме лука до златисто. Прибавяме бульона и картофите, и оставяме да заври. След като ...
Телешки стек
Загряваме оребрен тиган на среден огън и го намазваме с малко олио. Овкусяваме стековете със сол и пи...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook