Телешки стек здравословно
Продукти
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 4 телешки стека около 225 г всеки
- 1 ч.л. олио за намазване
Начин на приготвяне
- Загряваме оребрен тиган на среден огън и го намазваме с малко олио.
- Овкусяваме стековете със сол и пипер на вкус, и ги оствяме в тигана за около 4 минути от всяка страна (може да използваме скара или барбекю, вместо тиган).
- Сервираме стековете топли, с прясна салата по избор.
Синьо реване
Пресяваме брашното с бакпулвера. Разбиваме яйцата и захарта, докато се разтопи и прибавяме постепенно...
Печена сьомга върху подложка от лук
От меда, соевият сос, солта и черният пипер правим ...
1 Коментар