Салата с рукола, авокадо и грейпфрут
от общо
126 глас
Време: 15
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- орегано
- босилек
- 1 грейпфрут
- 1 авокадо
- обелени бадеми
- 1 с.л. ябълков оцет
- 5 с.л. зехтин
- 500 гр рукола
- 1 глава червен лук
- сол
Начин на приготвяне
1. Измиваме руколата, обелваме грейпфрута и авокадото.
2. Нарязваме грейпфрута на парченца и го изчистваме добре от ципата. Нарязваме авокадото на парченца.
3. Подреждаме в чинията парчета авокадо, грейпфрут, слагаме върху тях рукола, нарязания на кръчета червен лук.
4. Овкусяваме със сол и дресинг от зехтина, оцета и подправките.
5. Поръсваме с бадемовите ядки. По желание може да ги заменим с кедрови или други.
Курабийки с кокосово брашно и боровинки
1. В киселото мляко слагаме бакпулвера.2. Разбивам...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook