Продукти
-
орегано
-
босилек
-
1
грейпфрут
-
1
авокадо
-
обелени бадеми
-
1
с.л.
ябълков оцет
-
5
с.л.
зехтин
-
500
гр
рукола
-
1
глава
червен лук
-
сол
Начин на приготвяне
1. Измиваме руколата, обелваме грейпфрута и авокадото.
2. Нарязваме грейпфрута на парченца и го изчистваме добре от ципата. Нарязваме авокадото на парченца.
3. Подреждаме в чинията парчета авокадо, грейпфрут, слагаме върху тях рукола, нарязания на кръчета червен лук.
4. Овкусяваме със сол и дресинг от зехтина, оцета и подправките.
5. Поръсваме с бадемовите ядки. По желание може да ги заменим с кедрови или други.