Салата с октопод и маслини
Продукти
- лимон
- зехтин
- 100 гр маслини
- 1 глава червен лук
- 100 гр октопод, маринован
Начин на приготвяне
1. Нарязваме лука на полумесеци.
2. В чиния смесваме лука, нарязания октопод и маслините и овкусяваме със зехтин и лимон. Сервираме върху листенца от пресен спанак. По желание може да добавим и риган.
Саганаки
1. В тиган с нагорещена мазнина готвим морските дарове около минута.2. Добавяме маслините, чесъна, су...
Салата от риба тон, царевица и червен боб
1. Взимаме една плоска чиния и нареждаме продуктите...
принтирай
приготви
добави в любими
2 Коментара
It was any enjoyment discovering your site the other day. We arrived the following these days searching new things. I was not necessarily frustrated. Your ideas following fresh methods about this point have been beneficial plus an outstanding assist with individually. We value You taking away time for you to write out these products and then for uncovering your ideas. toca si esarfa absolvire
Yeah bookmaking this wasn’t a bad conclusion great post! . jnetoto