Салата от рукола с пъпеш здравословно
Продукти
- 320 г рукола
- 0,5 пъпеш
- 180 г прошуто
- 35 г кедрови ядки леко изпечени
- зехтин
- балсамов оцет
Начин на приготвяне
- Измиваме и почистваме добре пъпеша от семето. Поставяме го в дълбока чиния.
- Измиваме и накъсваме руколата или я оставяме цяла. Прибавяме я към пъпеша.
- Добавяме зехтин и балсамов оцет на вкус.
- Поръсваме с прошутото и кедровите ядки и сервираме.
Печени ребра с мед
Насоляваме и натриваме добре ребрата с подправките.Поставяме ги в купа и добавяме соевият сос. Разбър...
Пица с царевица
Почистваме и нарязваме лука.Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта на точилка, с големина...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook