Close search

Салата от авокадо с гаспачо дресинг

3.5
от общо 129 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Салата от авокадо с гаспачо дресинг photo-credit Салата от авокадо с гаспачо дресинг

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме зеленчуците на малки кубчета, пасираме и прецеждаме през ситна цедка, като си помагаме и с лъжица, за да извадим максимално количество течност. Полученият сок разбъркваме с останалите продукти, до разтваряне на захарта.
  2. Накъсваме измитите и подсушени зелени салатки. Белим, изваждаме костилката и нарязваме по дължина авокадото.
  3. Овкусяваме зеления микс с 2/3 от дресинга, оформяме в чинии заедно с авокадото и поливаме отгоре с останалия дресинг.
Още от : салати

2 Коментара

  1. Small
    samanthabert

    This article is spot on. Thanks for the valuable insights. uscis translation services

  2. Small
    Jessica adams

    You've given me a lot to think about. Thanks for the thought-provoking article. certified translation services los angeles

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност