Риба в омлет
Продукти
- 5 пъстърви почистени
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. сол
- 3 с.л. олио
- 10 яйца
- 1 ч.ч. прясно мляко
Начин на приготвяне
- Изпържваме рибите и оставяме настрани.
- Разбиваме яйцата с прясното мляко, солта и черния пипер.
- Сместа изсипваме в тиган със загрята мазнина, на пет равни части. В тях разпределяме рибите и изпържваме омлетите и от двете страни.
- Поставяме в затоплени чинии. Сервираме веднага.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Супа от миди
Почистваме мидите много внимателно под струя студена вода с телена четка или домакинска тел, и изважд...
Панирани калмари
Измиваме, почистваме и правим на кръгчета калмарите.Разбиваме добре яйцата и ги овкусяваме със солта ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook