Продукти
-
5
пъстърви
почистени
-
1
ч.л.
червен пипер
-
1
ч.л.
черен пипер
-
1
ч.л.
сол
-
3
с.л.
олио
-
10
яйца
-
1
ч.ч.
прясно мляко
Начин на приготвяне
- Изпържваме рибите и оставяме настрани.
- Разбиваме яйцата с прясното мляко, солта и черния пипер.
- Сместа изсипваме в тиган със загрята мазнина, на пет равни части. В тях разпределяме рибите и изпържваме омлетите и от двете страни.
- Поставяме в затоплени чинии. Сервираме веднага.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).