Пица с гъби, чесън и моцарела
Продукти
Начин на приготвяне
- От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
- Запържваме ситно нарязания лук и чесън в половината зехтин.
- Добавяме доматите. Варим, докато соса се сгъсти.
- След това добавяме доматеното пюре, ригана и сол на вкус.
- Нарязваме моцарелата и гъбите на кръгчета.
- Намазваме пицата с доматения сос. Отгоре я поръсваме с лука, гъбите, моцарелата и риган.
- Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност.
- Изваждаме пицата от фурната, поръсваме я с малко пресен магданоз или босилек по избор, и сервираме.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Бавно печено пиле с картофки и ароматни билки
Картофите се измиват, обелват и нарязват. Пилето се...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook