Пилешки пържоли с бекон на скара
Продукти
- 400 г бекон
- 1 кг пилешки пържоли
- за марината:
- 1 ч. л. горчица
- 3 с.л. зехтин
- 1 с.л. мед
- 2 с.л. соев сос
- черен пипер
- сок от 1 лимон
Начин на приготвяне
- Всички продукти за марината се смесват и се разбъркват добре.
- Пържолите се заливат с марината и се оставят да престоят в хладилника 6 часа.
- Маринованите пилешки пържоли и нарязаният на лентички бекон се изпичат върху нагорещена и намаслена скара или в грил-тиган.
- Пържолките се поднасят с подредени върху тях лентички бекон и свежа салата по избор.
Медена торта с орехи и маскарпоне
За блатовете: разбийте яйцата, меда и захарта до по...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook