Пиле "Жулиен"
Продукти
- 5 стръка магданоз
- 300 г кашкавал
- 400 г гъби мариновани
- 300 г кисели краставици
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. черен пипер
- 200 г сметана
- 300 г шунка
- 300 г бекон
- 2 бр. пилешки гърди
100 г съдържат:
- 220 калории
- 8 г мазнини
- 7 г протеини
- 2 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на лентички. Пържим го до побеляване.
- Прибавяме шунката, бекона, гъбите и киселите краставички, нарязани на лентички.
- Подправяме със сол и черен пипер на вкус.
- Изсипваме в тавичка, добавяме сметаната, топеното сирене, настъргваме кашкавала и запичаме, до зачервяване.
- Сервираме ястието топло, поръсено със ситно нарязан магданоз.
Пълнозърнести мъфини със сирене, зелени маслини и кашкавал
Разбъркваме киселото мляко с една лъжичка сода - по...
Шоколадови трюфели
Разтопяваме на водна баня две супени лъжици вода с натрошените шоколадови парченца, като непрекъснато...
1 Коментар