Пиле с ориз върху канапе от зелена салата
Продукти
- 2 г кимион
- 5 г къри
- 5 г бял пипер
- 5 г сол
- 50 мл бяло вино
- 3 листа зелена салата
- 0,5 глава шалот (френски лук)
- 50 г бял ориз
- 250 г пилешко филе
Начин на приготвяне
- Сваряваме ориза добре. Нарязваме лука на ситно, пилешкото филе на жулиени.
- Запържваме лука и пилето, до получаването на златист свят и задушаваме в бяло вино.
- Прибавяме вече сварения ориз и овкусяваме със солта, белия пипер и кимиона, след което разбъркваме добре.
- Сервираме върху канапе от накъсана зелена салата и поръсваме с къри.
Салата с тортелини
Сваряваме тортелините в посолена вода.Нарязваме сьомгата на ленти. Почистваме и накъсваме радичиото, ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook