Пиле по италиански
Продукти
- 1 корен пащърнак
- 1 парче целина
- 1 ч.л. девесил
- 1 ч.л. сол
- 125 гр. краве масло
- 50 гр. фъстъци
- 2 скилидки чесън
- 1 морков
- 1 връзка пресен лук
- 1 пиле
100 г съдържат:
- 220 калории
- 10 г мазнини
- 31 г протеини
- 2 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Изчистваме и измиваме пилето и го варим в малко вода, колкото да поомекне.
- Нарязваме го на малки парчета. Поставяме го в тенджера, като добавяме маслото, ситно нарязаните морков, целина, пащърнак, счукания чесън, накълцан девисил и едро нарязания зелен лук. Разбъркваме леко и добавяме фъстъците.
- Посоляваме на вкус и заливаме с бульона от пилето.
- Задушаваме под капак на много слаб огън, докато месото е напълно готово.
Пиле с бира
Измиваме пилето и го поръсваме с червения, черния пипер и солта.Нареждаме месото в тавичка. Върху пил...
Пиле с бяло вино
Смесваме брашното, солта, черния пипер и естрагона. В сместа овалваме месото. В тиган загряваме част ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook