Печено свинско с бульон
Продукти
- пипер едросмлян микс, на вкус
- сол на вкус
- 50 мл кетчуп
- 450 мл бульон , зеленчуков
- 2 глави чесън
- 30 мл соев сос
- 40 мл сос "уорчестър"
- 1 кг. свинско месо
Начин на приготвяне
- Изчистваме месото от ципите.
- След това го потапяме в бульона и го оставяме да престои 2 часа.
- Изцеждаме го добре и го мариноваме с уорчестър соса, соевия сос, втриваме подправките и го намазваме с кетчупа.
- Почистваме и нарязваме чесъна. Добавяме го към месото.
- Оставяме да престой покрито в кутия около час и половина.
- След това го поставяме в тава и добавяме 1-2 пръста вода за да не загори.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).
- След изпичане го покриваме с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.
Фузили с пиле и мащерка
Сваряваме месото до полуготовност, след което го запържваме. Отстраняваме от тигана и го поставяме въ...
Пържена ципура
Почистваме рибите, като им оставяме главите и опашките. Отвътре и отвън ги натъркваме добре със сол и...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook