Продукти
-
пипер
едросмлян микс, на вкус
-
сол
на вкус
-
50
мл
кетчуп
-
450
мл
бульон
, зеленчуков
-
2
глави
чесън
-
30
мл
соев сос
-
40
мл
сос "уорчестър"
-
1
кг.
свинско месо
Начин на приготвяне
- Изчистваме месото от ципите.
- След това го потапяме в бульона и го оставяме да престои 2 часа.
- Изцеждаме го добре и го мариноваме с уорчестър соса, соевия сос, втриваме подправките и го намазваме с кетчупа.
- Почистваме и нарязваме чесъна. Добавяме го към месото.
- Оставяме да престой покрито в кутия около час и половина.
- След това го поставяме в тава и добавяме 1-2 пръста вода за да не загори.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около час (или до пълното омекване на месото).
- След изпичане го покриваме с фолио за няколко минути, за да се запази сочността на месото.