Печени пилешки бутчета с червен пипер, масло и лимон
Продукти
- 10 мл сок лимон - прясно изцеден
- 330 мл бира
- 1 ч.л. червен пипер
- сол на вкус
- 120 г масло
- 6 бр. пилешки бутчета
Начин на приготвяне
- Измиваме и почистваме бутчетата.
- В купичка смесваме лимоновия сок, червения пипер и солта. Втриваме ги хубаво в бутчетата.
- Поставяме бутчетата в тавичка или подходящ съд за печене и добавяме маслото.
- Добавяме бирата и поставяме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 45-50 минути.
- Изваждаме и сервираме с резени лимон и свежа салата по избор.
Плодова салата с грозде, диня и череши
Почистваме и нарязваме плодовете, като малините, къ...
Маринована риба с портокал на скара
Изчистваме рибата от люспите.В купичка смесваме зех...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook