Маринована риба с портокал на скара
Продукти
- 0,5 портокал нарязан на филийки
- 10 мл портокалов сок , прясно изцеден
- 5 г сол
- 30 мл зехтин
- 500 г риба
Начин на приготвяне
- Изчистваме рибата от люспите.
- В купичка смесваме зехитна, портокаловия сок и солта. Разбъркваме добре и с полученана смес намазваме добре рибата. Оставяме я в затворена кутия за 30 минути.
- След това правим няколко разреза, в които поставяме филийките портокал и поставяме на скара да се изпече добре от двете страни.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Печени пилешки бутчета с червен пипер, масло и лимон
Измиваме и почистваме бутчетата.В купичка смесваме ...
Печени пилешки бутчета с чесън и соев сос
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook