Печени пилешки бутчета с бира
Продукти
- 8 пилешки бутчета
- 350 мл бира
- 1 ч. л. сол
- 5 г черен пипер
- 2 г риган
- 40 мл зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния пипер и ригана в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Бананови мъфини
В купа смесваме бананите, яйцето и ванилията. Разбиваме ги добре. Прибавяме олиото и млякото. След то...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook