Печени филийки със сирене фета и червен лук
Продукти
- 5 г риган
- 50 г масло
- 1 глава червен лук
- 150 г сирене "фета"
- 6 филии хляб
Начин на приготвяне
- Намазваме филиите с маслото.
- Почистваме, измиваме и нарязваме на ситно лука и поставяме от него върху всяка филия.
- Върху всяка филия добавяме и от нартошеното сирене фета.
- Поръсваме с ригана и поставяме в предварително загрята на 200 градуса фурна, за около 10 минути.
- Изваждаме и сервираме.
Салата от авокадо
Измиваме, подсушаваме и обелваме внимателно авокадото. Нарязваме внимателно авокадото и го поставяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook