Печена сьомга върху подложка от лук
Продукти
Начин на приготвяне
- От меда, соевият сос, солта и черният пипер правим марината. Мариноваме сьомгата и я оставяме да престои в нея поне 30 минути.
- През това време обелваме и нарязваме лука, посоляваме го и го нареждаме в намаслена йена тавичка.
- Върху него нареждаме сьомгата и я поливаме със зехтина.
- Печем около 40 минути, на 180 градуса.
Телешки стек
Загряваме оребрен тиган на среден огън и го намазваме с малко олио. Овкусяваме стековете със сол и пи...
Зелена салата с домати и краставици
Почистваме, измиваме и нарязваме зелената салата.Из...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook