Close search

Печен паламуд с дресинг от каперси и кориандър

4.3
от общо 131 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Печен паламуд с дресинг от каперси и кориандър photo-credit Печен паламуд с дресинг от каперси и кориандър

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и филетираме рибата.Осоляваме я и леко напръскваме със зехтин.
  2. Счукваме зърната кориандър в хаванче.Отделяме листата пресен кориандър от стъблата, като нарязваме ситно само стъблата и ги добавяме към счуканите зърна. Смачкваме ги добре, добавяме кората от портокал и каперсите, като донамачкваме всичко.Добавяме зехтина , сока от портокал и соевия сос, разбъркваме добре и оставяме настрани.
  3. Печем филетата на плоча или в тиган, започвайки откъм кожата.
  4. Готовото филе сервираме, като разбъркаме листата от кориандър с дресинга, и залеем с него рибата.
Още от : риба

2 Коментара

  1. Small
    samanthabert

    Great insights, really enjoyed reading this. Looking forward to more. uscis translators

  2. Small
    Jessica adams

    Thanks for breaking this down. Very helpful and informative. certified translation los angeles

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност