Пържена сардела
от общо
127 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- 1 кг сардела (малка)
- олио
- сол
- царевично брашно
- 1 лимон
Начин на приготвяне
1. Почистваме добре рибата и махаме главите. За препоръчване е рибата да е малка.
2. Осоляваме я и я овкусяваме със сока на половин лимон. Овалваме в царевично брашно и пържим в силно загрято олио.
3. Сервираме със зелена салата и бяло вино.
Киш с чери домати
1. В голяма купа смесваме брашното и солта. Нарязваме маслото на парченца и омесваме добре с брашното...
Шишчета Якитори
1. Нарязваме месото на кубчета. Мариноваме го в соев сос, водка и олио. Оставяме в хладилника поне за...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook