Close search

Пържена сардела

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Пържена сардела photo-credit Вкусна пържена сардела

Начин на приготвяне

1. Почистваме добре рибата и махаме главите. За препоръчване е рибата да е малка.

2. Осоляваме я и я овкусяваме със сока на половин лимон. Овалваме в царевично брашно и пържим в силно загрято олио.

3. Сервираме със зелена салата и бяло вино.

1 Коментар

  1. Small
    roba absolvire

    Merely wanna input that you have a very nice web site , I love the pattern it actually stands out. roba absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност