Пържен ориз с лук
Продукти
- сол на вкус
- 2 г червен пипер , лют
- 30 мл. олио
- 2 глави лук
- 200 г ориз
Начин на приготвяне
- Сваряваме и отцеждаме ориза.
- Почистваме и нарязваме лука на ситно.
- В тиган сгорещяваме олиото и изпържваме лука и ориза.
- Към края на готвенето добавяме лютия червен пипер и сол на вкус.
- Разбъркваме и сервираме.
Зелена салата с чери домати и яйца
Почистваме, измиваме и нарязваме с много остър нож ...
Салата от домати с магданоз и чесън
Измиваме и нарязваме доматите. Поставяме ги в купа....
1 Коментар
Звучи супер ще го направя . Благодаря Ви