Close search

Панирано пилешко филе

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Панирано пилешко филе photo-credit Хрупкаво панирано пилешко филе

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа смесваме и разбъркваме добре галетата, брашното, натрошения корнфлейкс и яйцата. 
  2. В сместа овалваме тънко нарязаните парчета пиле и пържим в сгорещената мазнина. 
  3. Изваждаме панираното пилешко от тигана и го поставяме в тавичка, по желание с няколко лимонови резенчета, и запичаме за около 15-20 минути. 
  4. Сервираме със свежа салата или гарнитура по избор. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност