Панирано пилешко филе
Продукти
- 200 г галета
- 100 г корнфлейкс
- сол
- олио за пържене
- 6 яйца
- 20 г брашно
- 1 кг. пилешко филе
Начин на приготвяне
- В купа смесваме и разбъркваме добре галетата, брашното, натрошения корнфлейкс и яйцата.
- В сместа овалваме тънко нарязаните парчета пиле и пържим в сгорещената мазнина.
- Изваждаме панираното пилешко от тигана и го поставяме в тавичка, по желание с няколко лимонови резенчета, и запичаме за около 15-20 минути.
- Сервираме със свежа салата или гарнитура по избор.
Печени филийки със салам и кашкавал
Намазваме филийките с маслото.Нарязваме кашкавала и...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook