Бяла риба с печени домати и лук
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и посоляваме рибата.
- Добавяме малко черен пипер, намазваме я с малко от маслото и я изпържваме в сгорещен тиган от двете страни.
- Почистваме и нарязваме лука и доматите.
- Прибавяме им сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме.
- Поставяме ги в тавичка. Добавяме останалото масло и малко вода и печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 35-40 минути.
- След като ги извадим от фурната добавяме почистеният и нарязан магданоз. Разбъркваме.
- Поставяме рибата в чиния и добавяме печените зеленчуци. Сервираме.
Бананова супа
Загряваме олиото в тенджера. Добавяме пресния лук и чесъна и разбъркваме за около 2-3 минути. Прибавя...
Панирано пилешко филе
В купа смесваме и разбъркваме добре галетата, брашното, натрошения корнфлейкс и яйцата. В сместа овал...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook