Панирани пилешкии бутчета "кентъки"
Продукти
- 400 г корнфлейкс натурален
- 4 яйца
- 400 г пилешкии бутчета
- за марината:
- 30 г вегета
- 10 г куркума
- 10 г джинджифил
- 10 г кориандър
- 150 мл соев сос
- черен пипер на вкус
- червен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пилешките бутчета.
- Смесваме всички продукти за маринатата и потапяме пилето в нея. Оставяме така около 30-40 минути.
- "Начукваме" или стриваме с ръце корнфлейкса и го слагаме в купичка.
- Разбъркваме яйцата и слагаме и тях в купичка.
- След това всяко бутче топим в яйце, после в корфлейкс и пържим във фритюрник.
- Сервираме горещи, по желание с кетчуп, майонеза и/или горчица.
Мед от цвят на акация
Изчистете и измийте акациевия цвят. Сложете водата да заври и добавете акацията. Варете около 10 мину...
Бутер кроасани с масло
Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.Намазваме всеки тригълник ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook