Панирани пилешки рула
Продукти
- 2 кубчета бульон (пилешки със зеленчуци)
- черен пипер
- копър
- 4 пилешки филета
- 12 черни маслини
- 150 г бекон
- 2 шепи спанак (замразен)
- 1 к.ч. олио
- 2 глави кромид лук
- 150 г топено сирене
- За панировката:
- 1 с.л. сусамово семе
- 3 яйца
- 1 ч.ч. галета
- 5 с.л. брашно
Начин на приготвяне
1. Овкусяваме пилешкото с копър, черния пипер, натрошаваме кубчета бульон и нарязаните маслини.
2. Нарязваме лука на ситно, запържваме го до златисто и прибавяме към него спанака.
3. Върху овкусените филета слагаме бекона, запържената спаначена плънка и топеното сирене. Увиваме филенцата на рула и ги забождаме с клечка за зъби.
4. Разбиваме яйцата и отделно смесваме галетата със сусама. Овалваме рулцата последователно в брашното, в яйцата и в галетата със сусама. Отново ги потапяме в яйцата и в галетата. Пържим ги от всяка страна равномерно в горещо олио.
Никулденски шаран с булгур и подложка от салата
1. Почистваме шарана от вътрешностите и люспите. Ов...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook