Панирани банани
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, брашното и ванилията. Трябва да стане рядко тесто, като каша.
- Обелваме бананите. По желание може да ги нарежем по дължина или да ги оставим цели.
- Потапяме бананите в кашата и ги пържим в маслото, до получаването на златиста коричка.
- Сервираме топли, по желание гарнирани с топка сладолед или сос от карамел, шоколад или сметана.
Гъбена крем супа
Във вряща посолена вода -2 литра, пускаме почистените и нарязани на дребно, лук, моркови и гъби. Като...
Грис халва с мляко
Запържваме грисът в олиото до леко златист цвят. Прибавяме маслото, заливаме с предварително сварено...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook